CASTRICUM - De 5e editie van het Johanna's Hof U11 Top Tournament bij FC Castricum is een prooi geworden voor De Foresters. In het deelnemersveld van 16 teams uit heel Nederland werd de finale een Noord-Hollands onderonsje tussen de ploeg uit Heiloo en het wellicht wel favoriet geachte AFC '34. Het werd uiteindelijk een zinderend slotstuk van een zeer geslaagde toernooidag want De Foresters wisten na een zeer boeiende finale met 3-2 te zegevieren.

Na Zeevogels, AFC '34, GVAV Rapiditas en Spartaan '20 is er in de 5e editie dus wederom een andere winnaar en dat is zeker niet onverdiend te noemen. Op Sportpark Noord End was De Foresters al in de ochtenduren tijdens de poulefase oppermachtig tegen titelhouder Spartaan '20, Wilhelmus en Blauw Geel '38. Ook AFC '34 liep zeer vlotjes door de poule heen met overwinningen op SC Feijenoord, Katwijk en de organiserende vereniging FC Castricum. In de middag volgden de kwartfinales en hierin wisten De Foresters te winnen van SC Feijenoord en was AFC '34 te sterk voor Spartaan '20. Ook SV Hoofddorp dat van TOGB won, en GVAV Rapiditas dat na strafschoppen won van Jeka plaatsen zich uiteindelijk voor de halve finales. Ook hierin bleken de teams uit deze regio te sterk want AFC '34 versloeg SV Hoofdorp en De Foresters won met 2-0 van voormalig winnaar GVAV Rapiditas.

Dat AFC '34 en De Foresters uiteindelijk in de finale kwamen was niet eens zo zeer een verrassing omdat beide verenigingen ook komend seizoen weer een groot aantal spelers afleveren aan BVO"s (met name AZ). Gezien de hoge uitslagen was AFC '34 wellicht de favoriet, maar daar had De Foresters geen boodschap aan en de ploeg uit Heiloo nam in de eerste helft brutaal een 2-0 voorsprong. Deze werd in de tweede helft teniet gedaan door de Alkmaarders waarna men leek af te stevenen op een verlenging. In de allerlaatste seconde van de reguliere speeltijd wist De Foresters echter toch nog het net te vinden waardoor de gigantische wisselbeker het komende jaar in Heiloo staat.