AMSTERDAM/ZAANDAM - De Dam tot Damloop is het grootste hardloopfeest van Nederland! Met de Dam tot Dam Wandeltocht en Damloop by night op zaterdag 21 september en de Dam tot Dam Fiets Classic en Dam tot Damloop op zondag 22s eptember staat er een fantastisch weekend voor de deur! Het hoogtepunt is de Damloop op zondag met start op de Prins Hendrikkade in Amsterdam, passage door de IJtunnel, veel muziekoptredens en een spetterende finish op de Peperstraat in Zaandam.

Nightrun door de verlichte straten van Zaandam
Eén dag is niet genoeg voor het gaafste hardloopevenement van Nederland. Daarom is de Damloop by night in het leven geroepen. Het gevoel van de Dam tot Damloop, maar dan in de avond. Op zaterdagavond 21 september klinkt in hartje Zaandam het startschot voor de vierde editie van de Damloop by night. Het parcours over 5 Engelse Mijl gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours door de verlichte straten van Zaandam. De finish is bij het Dam tot Dam Park (Burgemeester in 't Veldpark), waar je samen met duizenden hardlopers en bezoekers kunt proosten op de behaalde overwinning.

De inschrijving voor de diverse onderdelen van de Dam tot Damloop 2019 gaat op de onderstaande data van start. De inschrijving sluit op maandag 9 september of eerder als de deelnemerslimiet wordt bereikt. Leden van Le Champion kunnen gebruikmaken van de speciale voorinschrijving.

Maandag 18 maart 9.00 uur – Leden Le Champion individueel (alle afstanden).
Maandag 18 maart 9.00 uur – Dam tot Dam Businessloop VIP bedrijven.
Dinsdag 26 maart 9.00 uur – Dam tot Dam Businessloop reguliere bedrijven.
Woensdag 10 april 19.00 uur – Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl individueel.
Donderdag 11 april 9.00 uur – Damloop by night 5 Engelse Mijl en Mini Dam tot Damlopen individueel