AMSTERDAM - Dames 1 kreeg bezoek van KSV dames 1, de nummer vijf van de poule. Wijzelf staan als zesde gepositioneerd en krijgen bij winst aansluiting bij de top 5. 

Wij hadden nog iets goed te maken, we stonden in de uitwedstrijd namelijk 7 doelpunten voor en hebben uiteindelijk met 5 doelpunten verschil verloren, mede doordat KSV met 7 aanvallers de aanval ging spelen. Goed, laten we dat vergeten hè, maar er wel van leren graag. Al vrij snel prikten we er wat leuke doelpuntjes in, Stephanie en Mitch waren bijvoorbeeld lekker op schot.

In de verdeding waren we keihard aan het werk en op momenten dat ze er wél doorheen kwamen, maakte dat weinig uit,  want zoals de supporters al concludeerde 'alsof Lisa magneten aan der lijf ad'. Dit resulteerde in een ruststand van 9-5. In de rust kregen we een peptalk van invalcoach Eric, hij benoemde uitstekend waar we nog wat steekjes lieten vallen en zo kwamen we ijzersterk het lokaal uit (zo noemen die Limburgers blijkbaar kleedkamers?).

We bouwden onze ruststand uit tot een comfortabele 14-5 en pas na een kwartier kwamen ook de ksv'ers tot scoren. Toen was de opdracht van Eric 'lekker wisseltjes oefenen' en zo hebben we de wedstrijd uitgespeeld tot een eindstand van 19-11. Volgende week treden we aan in Bergen tegen de nummer 3 Bergen, wie weet pakken we die ook.

Shannon en Eric bedankt voor het invallen. Trouwe supporters: ouders van Amber en Mitch, bedankt voor de mentale ondersteuning.