BROEK OP LANGEDIJK - Komend weekend staat er een prachtig affiche op het programma in de zaterdag tweede klasse A. BOL ontvangt WV-HEDW.

BOL bezet een keurige vierde positie met 31 punten. Tegenstander WV-HEDW heeft met één punt meer de derde plaats in bezit. Komend weekend dus de kans voor BOL om te stijgen op de ranglijst.

BOL begon deze maand met een 4-1 overwinning op Overbos terwijl WV-HEDW met 4-0 een eenvoudige overwinning boekte op EVC.

Vorige week sprak spits Sietse Brandsma al over de kansen voor BOL dit seizoen. “Het kampioenschap zal lastig worden voor ons omdat we de komende wedstrijden ook nog een aantal mensen missen. Maar je weet het natuurlijk nooit” waarmee Brandsma natuurlijk wel hoopt op de titel. Een achterstand van vijf punten is namelijk overbrugbaar voor BOL. Het streven ligt ergens anders. “Ons streven is een periodetitel en dat is naar mening ook het hoogst haalbare” aldus de spits die veel doelpunten weet te maken voor zijn ploeg.

Brandsma is ook een spits om rekening mee te houden. Dit seizoen heeft hij namelijk al 24 doelpunten op zijn naam staan waarmee hij gedeeld topscoorder is in de tweede klasse en mede verantwoordelijk voor het feit dat BOL veruit de productiefste ploeg is in de tweede klasse. WV-HEDW heeft daarentegen echter een sterke defensie met slechts vijftien tegentreffers. Het zorgt ervoor dat het interessant wordt of de achterhoede van de Amsterdammers is opgewassen tegen de talentvolle spits.

Eerder dit seizoen werd het 2-2. Sietse Brandsma wist toen één doelpunt te maken voor zijn ploeg. Komend weekend een nieuwe wedstrijd, aftrap 14.30 uur.