AMSTERDAM - Op woensdag 10 mei is er een Sport- en Vrijetijdsmarkt voor bewoners van de Wildemanbuurt in Osdorp. Sport- en vrijetijdclubs uit de buurt presenteren er hun aanbod voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Tijdens de Sport- en Vrijetijdsmarkt komen allerlei activiteiten voor kinderen aan bod. Verenigingen als turnvereniging Turnz, basketbalvereniging Harlem Lakers, karatevereniging Fighting Nabil en Samurai Sports, maar ook buurtorganisaties geven demonstraties en informatie aan kinderen en hun ouders. Daarnaast kunnen kinderen meedoen aan allerlei workshops en een voetbaltoernooi.

Jeugdsportfonds

Ook het Jeugdsportfonds is aanwezig op de sportmarkt. Het Jeugdsportfonds biedt sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging.

Programma en locatie

  • 13.45-14.00 uur: Inloop
  • 14.00-14.05 uur: Opening door Ronald Mauer (dagelijks bestuur Nieuw-West en portefeuillehouder Sport)
  • 14.00-16.00 uur: Verenigingen en buurtorganisaties geven informatie, demonstraties en verzorgen workshops en een voetbaltoernooi
  • 16.00 uur: Einde

Locatie: Dr. Kraemerschool, Nieuwe Laan 34, 1068 BZ Amsterdam

Kom langs

Wij nodigen u en uw kind(eren) uit om langs te komen op 10 mei en kennis te maken met het sport- en vrijetijdsaanbod in uw buurt! Wilt u meer weten? Ga naar www.facebook.com/WijkOsdorp.