AMSTERDAM - Met veel genoegen maakt AKC Blauw-Wit bekend dat volgend seizoen Barry Schep het hoofdtrainerschap gaat vervullen bij de club uit Amsterdam. Hij gaat een duo vormen samen met Mark van der Laan.


“Met Schep halen we een ervaren trainer binnen die ook de club goed kent. En met het duo Schep/Van der Laan is er enorm veel korfbalkennis in huis die dit ook goed en enthousiast kunnen overbrengen aan de selectie. Met Blauw wit slaan wij een nieuwe weg in die we met de nieuwe staf gaan realiseren”, aldus bestuurslid lid Rob van Kol.

Momo Stavenuiter

Het bestuur van AKC Blauw-Wit prijst zich gelukkig met de aanstelling van beide heren en denkt hiermee weer een stap te hebben gezet in de ontwikkeling van de selectie en het opleiden van jonge spelers binnen de selectie.

“Ik wil heel graag een hele goede trainer/coach worden, en wat is er mooier dan samen met Schep en Van der Laan te gaan samenwerken en veel van hun te leren. Mijn kennis en ervaring ga ik zoveel mogelijk overbrengen op de spelers en ik ga vooral een hele leuke en leerzame tijd tegemoet.” Aldus Stavenuiter.

Het bestuur wenst Schep, Van der Laan en Stavenuiter veel succes toe.