AMSTERDAM - In maart 2020 start alweer de vierde editie van het Amsterdam Golf Open! Dé bedrijfscompetitie van Amsterdam en omstreken. Er wordt deze editie gespeeld op maar liefst vier golfbanen in Amsterdam: Golfcentrum de Hoge Dijk, Amsterdam Old Course, Golfclub Amstelborgh en nieuw dit jaar Golfbaan Waterland Amsterdam. In totaal zijn er acht speeldagen waar je telkens met een andere teamsamenstelling aan deel kan nemen. Wil jij met jouw bedrijf ook meestrijden om de Amsterdamse eer tijdens de 4e editie van het Amsterdam Golf Open? Stuur dan een mail naar golf@borchland.nl.

Data:
Donderdag 12 maart Golfbaan Waterland Amsterdam Maandag 6 april Amsterdam Old Course Dinsdag 12 mei Golfcentrum De Hoge Dijk Vrijdag 12 juni Golfclub Amstelborgh Donderdag 2 juli Golfbaan Waterland Amsterdam Maandag 24 augustus Amsterdam Old Course Dinsdag 15 september Golfcentrum De Hoge Dijk Vrijdag 9 oktober Golfclub Amstelborgh. Alle wedstrijden starten om 16.00 uur. Zorg dat je om 15.30 uur aanwezig bent bij de wedstrijdtafel.

Spelvorm:
De spelvorm is 4 ball better ball (FBBB). In een FBBB spelen jij en je teamgenoot als partners. Ieder speelt zijn/haar eigen bal. De laagste netto score van een van de partners is score voor de hole. Hierbij aangemerkt dat alle spelers met een hogere HCP dan 36 vanaf HCP 36 spelen. Er zijn acht speelrondes van 9 holes en iedere speelronde kan je zelf ook een nieuw team samenstellen. Het team is niet persoonsgebonden maar bedrijfsgebonden. Dus kan je een paar keer niet, geen nood. Maak je collega’s of relaties blij met een rondje golf uit naam van jouw bedrijf. Iedere speelronde delen we je in met een ander team opdat er zoveel mogelijk leuke nieuwe contacten ontstaan. Uiteindelijk tellen we van ieder bedrijf alle scores op en trekken hier de hoogste en laagste score vanaf. Niet spelen is 0 punten. Het bedrijf met de meeste stableford punten wint de 4e editie van het Amsterdam Golf Open en de eeuwige roem.

Meer info: https://www.borchland.nl/golfclub-amstelborgh/amsterdam-golf-open/