AMSTERDAM/AMSTELVEEN - Amsterdamse Hockey & Bandy Club (AH&BC) is verheugd om aan te kondigen dat Felice Albers, de getalenteerde 23-jarige aanvallende middenvelder met rugnummer 10, haar verbinding met de club voor vijf jaar verlengt.

Felice maakte haar debuut voor het Amsterdamse Dames 1-team op slechts 15-jarige leeftijd en heeft sindsdien een onuitwisbare stempel gedrukt op de A-selectie van Amsterdam. Haar technische vaardigheden, snelheid en indrukwekkende prestaties op het veld hebben haar tot een onmisbare kracht gemaakt voor AH&BC. Haar indrukwekkende staat van dienst spreekt boekdelen; vorig jaar won ze met het Dames 1 team nog het landskampioenschap.

(Inter)nationaal aanzien

Felice heeft in haar hockeycarrière nationaal en internationaal aanzien verworven. In 2019 maakte ze haar debuut voor Oranje, waarmee ze twee keer Europees kampioen en één keer wereldkampioen werd. Ook werd ze in 2021 Olympisch kampioen en is ze vorig jaar uitgeroepen tot beste hockeyster ter wereld.

Valerie Smit, bestuurslid Tophockey bij AH&BC, is enthousiast over de contractverlenging: "Felice is al heel lang een belangrijk onderdeel van ons Dames 1-team en haar verlenging is dan ook een blij moment voor AH&BC. Haar prestaties op zowel nationaal als internationaal niveau getuigen van haar uitzonderlijke vaardigheden en toewijding. We kijken uit naar de komende vijf jaar, waarin we samen zullen blijven strijden voor succes."

Deze contractverlenging benadrukt de toewijding van AH&BC aan de topsportcategorie en het behouden van getalenteerde spelers. Felice Albers is een belangrijk onderdeel van de toekomst van de club en zal de komende jaren blijven bijdragen aan het succes van AH&BC.