Amsterdamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt12.1 ℃

Slagerij Brantjes in Beverwijk

Bezoekadres:

Slagerij Brantjes

Plantage 142-144
1943LR Beverwijk
0251-223583
info@slagerijbrantjes.nl
http://www.slagerijbrantjes.nl

Over Brantjes Uw Slager

Slagerij Brantjes bestaat al sinds 1926 en staat nog altijd voor passie voor vers en pure smaak. Dit komt naar voren in eerlijke producten met een goede herkomst, gecombineerd met traditionele, ambachtelijk vakmanschap. Sinds 1998 runt de jongste telg van de familie, Gertjan, de slagerij. Maar nog altijd onder het toeziend oog van vader Giel.

Bij Brantjes Uw Slager zijn we trots op onze eigen productie, waarbij zoutreductie een belangrijk streven is. Elke dag werken met verse producten en de juiste ingrediënten, dat maakt voor ons het verschil. Niet alleen ons vlees en vleesproducten is het proeven waard. Ook onze vleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerij zijn overheerlijk en absoluut het proberen waard.

Bij ons spaar je bij iedere aankoop voor mooie cadeaus. Hiervoor hebben we een digitale spaarpas waarmee u eenvoudig spaart. Vraag ernaar in de winkel.

U vindt onze sfeervolle winkel in winkelcentrum de Plantage te Beverwijk, met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kom snel eens langs, ons team van enthousiaste medewerkers is u graag van dienst!

Historie
Slagerij Brantjes is een echt familiebedrijf, dat al ruim 80 jaar bestaat. Grondlegger Gerrit Brantjes was het die in 1926 zijn slagerij startte aan de Boeweg, op steenworp afstand van de huidige winkel. Veertig jaar na de start nam Giel Brantjes op zijn trouwdag met slagersdochter Hennie de zaak over.

Sinds 1998 is Slagerij Brantjes gevestigd in winkelcentrum de Plantage, waar de derde generatie Brantjes, Gertjan, met zijn partner Joyce voor zichzelf begon.

In 2002 is de slagerij ingrijpend verbouwd tot een 'warme' winkel, waar de gezellige sfeer en persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar het vakmanschap en de passie voor het vak zijn altijd gebleven!

Foto's van Slagerij Brantjes

Slagerij Brantjes image 1
Slagerij Brantjes image 2
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Slagerij Brantjes. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map