Amsterdamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt14.2 ℃

Schoonheidssalon Me-Time in Zaandam

Bezoekadres:

Schoonheidssalon Me-Time

Wangerooge 16
1506EW Zaandam
06-11387405
nuth@me-timesalon.nl
http://www.me-timesalon.nl

Welkom op de website van Schoonheidssalon Me-Time


Even tijd voor jezelf bij de schoonheidsspecialiste. Om te ‘zijn’ in plaats van te ‘doen’ ‘huidverbetering op een ontspannen manier’

Schoonheidssalon Me-Time is een professionele praktijk waar huidverbetering en ontspanning centraal staan, en de schoonheidsspecialiste nog echt de tijd voor u neemt.
Wat schoonheidssalon Me-Time zo bijzonder maakt zijn de professionele gezichts- en lichaams behandelingen die topkwaliteit combineren met een maximale ontspanning.

In mijn salon werk ik met producten van Reviderm, deze producten zorgen voor een optimale huidverbetering. Ook voor de microdermabrasie behandelingen maak ik gebruik van producten en apparatuur van Reviderm.

Tevens maak ik gebruik van producten van Biodroga, die met haar biologische schoonheidssystemen de perfecte oplossing voor bieden voor alles wat de huid nodig heeft. Voor bijvoorbeeld alle lichaamsbehandelingen maak ik gebruik van Biodroga.

Graag neem ik als schoonheidsspecialiste de tijd om u op deskundige wijze te adviseren en te begeleiden met het kiezen van de juiste behandelingen en huidverzorging. Dat kan zijn een anti-aging behandeling, mesotherapie behandeling of een van de andere vele mogelijkheden.

Geniet van uw tijd!
Met vriendelijke groet, Nuth Ilcken

Foto's van Schoonheidssalon Me-Time

Schoonheidssalon Me-Time image 1
Schoonheidssalon Me-Time image 2
Schoonheidssalon Me-Time image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Schoonheidssalon Me-Time. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map