Bewolkt6.4 ℃

Sandra Coaching en Counselling in Koog aan de Zaan

Bezoekadres:

Sandra Coaching en Counselling

Rozeboom 52
1541RK Koog aan de Zaan
075 615 7964
06 12419433
info@sandracoaching.nl
http://www.sandracoaching.nl

Sandra Coaching en Counselling

Mijn naam is Sandra de Haan. Ik ben geboren in 1964. Ik ben getrouwd en ik heb geen kinderen. Ik woon in Koog aan de Zaan. Ik ben opgegroeid in Noord-Brabant. Na mijn middelbare school ben ik naar Londen in Engeland verhuisd. Daar heb ik twee jaar gewoond en gewerkt. Ik heb daar diverse banen gehad.

In 1985 ben ik als aspirant agent begonnen bij de Amsterdamse politie en na mij opleiding heb ik tot 1998 diverse functies gehad in het Amsterdamse korps. In 1998 ben ik gestart als docent op de politieopleidingsschool. Hierna ben ik daar jaren werkzaam geweest als vertrouwenspersoon, leerprocesbegeleider en studieadviseur. In die functies heb ik veel mensen kunnen helpen en adviseren. Momenteel ben ik parttime werkzaam als trainer en examinator voor de opleiding praktijkbegeleiders op de politieacademie en train ik de coaches en praktijkbegeleiders in hoe ze kunnen coachen.

In 2007 heb ik hiernaast mijn eigen coachings- en counsellingsbedrijf opgericht. Ik heb hiervoor diverse opleidingen gevolgd, waaronder een opleiding aan de academie voor coaching- en counselling tot coach-counsellor, een opleiding tot gecertificeerd faalangst trainer, een opleiding voor NLP-practitioner, een opleiding transactionele analyse, een opleiding vertrouwenspersoon, een opleiding persoonlijke effectiviteit en de opleiding voor trainer praktijkbegeleiders.

Door mijn achtergrond heb ik veel leed en ellende gezien. Mensen zien vaak helemaal geen uitweg meer. Toch is een situatie zelden zo uitzichtloos als men denkt. Het gaat om los komen van vastgeroeste ideeën, om weer op andere manieren naar problemen kijken en ermee om te gaan en vooral om in beweging te komen. Hierbij zou mijn hulp uitkomst kunnen bieden.

Waarom zou je mij uitkiezen als coach-counsellor?

Ik kan veranderingen in je teweeg brengen die je waarschijnlijk zelfstandig niet bereikt zou hebben. Mijn kracht zit hem in een grote dosis positivisme, levenservaring en betrokkenheid.

Ik geloof erin dat bepaalde dingen je natuurlijk wel overkomen, maar dat het je eigen beslissing is hoe je daarmee omgaat. Een prettig leven is niet alleen een kwestie van geluk hebben, maar ook van de juiste keuzes maken, beslissingen nemen en ja of nee durven zeggen. Zo is bijvoorbeeld pijn wat je meemaakt, maar lijden wat je er zelf van maakt.

Ik werk vanuit huis. Ik werk eventueel ook ’s avonds.

Prijs
Al vanaf 2007 is mijn uurtarief €50,00. De meeste verzekeringen vergoeden deze kosten niet. Ik vind het zo belangrijk dat deze hulp betaalbaar blijft, dat ik daarom dit lage uurtarief hanteer.Kun je je dit ook niet veroorloven, neem dan toch contact op.

Foto's van Sandra Coaching en Counselling

Sandra Coaching en Counselling image 1
Sandra Coaching en Counselling image 2
Sandra Coaching en Counselling image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Sandra Coaching en Counselling. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map