AMSTERDAM - Heb je geen postadres en laat je een keer naar een heus adres je post als zwerver sturen.. dan kan het nog fout gaan in Nederland!


Rob Bril, een bekende zwerver in Amsterdam, had zoveel problemen met zijn telefoon dat hij 'geen contact meer met de buitenwereld had'. Een oproep via zijn maatschappelijk werker , werd op Facebook gezet en zorgde gelijk voor een 2e hands exemplaar iPhone 5.

En die werd van buiten Amsterdam met de post verstuurd. Net op het moment dat de post kwam was de betreffende ontvanger niet aanwezig. Alle andere momenten wel..

Vervolgens zou het pakje naar Winter op de Lijnbaansgracht gaan. En vanaf vrijdag daar op te halen zijn.. vrijdag geen pakketje aangekomen, zaterdag geen pakketje aangekomen, maandag geen pakketje aangekomen en nu op dinsdag is het verhaal; "De bezorger zou zonder scan post hebben bezorgd en daardoor is het in het systeem daarna fout gegaan..." Pakketje weg (en diverse andere pakketten ook!)

Maar ondertussen is een zwerver in deze toch al moeilijke tijden met 'niet naar buiten gaan..' zwaar gedupeerd zijn nieuwe iPhone is spoorloos!

-wordt vervolgd-!

Studio Dreams Come True