GORINCHEM - Op 26 mei a.s. verschijnt de debuutroman van Elly Persons bij Uitgeverij Keytree. Ik herinner me jou is een realistische, eigentijdse feelgood-roman met een verfrissend hoofdpersonage.


De hoofdpersoon is namelijk de 53-jarige Ellen, een onafhankelijke vrouw met een leuk appartement en een goede baan. Wanneer Ellen in het vliegtuig stapt voor een korte vakantie en naast Mark komt te zitten, ontstaat er direct een klik tussen de twee. Mark is echter getrouwd én woont in Spanje. Bepaald geen ideaal uitgangspunt voor een lang en gelukkig leven.


Het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit het leven van de auteur en dat straalt van de pagina’s af. Het is zó puur en geloofwaardig, zelfs wanneer het hoofdpersonage alle schepen achter zich verbrandt en naar Spanje emigreert. Het overkwam ook Persons en zij nam hetzelfde besluit: de liefde achterna!
Die puurheid, uiteraard in combinatie met het schrijftalent van deze nieuwe auteur, was voor Arno van den Kieboom van Uitgeverij Keytree reden om Elly Persons direct een contract aan te bieden. Een ongekend genoegen voor een debuterende auteur aangezien de zoektocht naar een uitgever voor een debutant dikwijls wat langduriger is. Het bleek een gouden greep. De inkt op het contract is nauwelijks opgedroogd, de cover nog maar net een feit en nu staat de verschijningsdatum van Ik herinner me jou al vast. Houd de datum in de gaten: op 26 mei a.s. verschijnt dit heerlijke boek!


Kortom, Ik herinner me jou is een waargebeurd verhaal over de zoektocht naar liefde. Over keuzes durven maken en je hart volgen. Een verhaal over je angsten onder ogen durven te zien en eerlijk naar jezelf durven zijn. Maar bovenal is het een verhaal dat je uitnodigt op jezelf te (durven) vertrouwen. Een verhaal bovendien waar veel lezers (waarschijnlijk voornamelijk vrouwen) zich in zullen herkennen, maar waar zij in elk geval van zullen genieten.


Boeklancering

Op zaterdag 29 mei a.s. om 15.00 uur vindt de feestelijke lancering plaats bij De Boekenkist aan de Arkelstraat 17 in Gorinchem. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen. Wilt u aanwezig zijn bij de boeklancering van ‘Ik herinner me jou’? dan stuurt u een mail naar htinorcenti@hotmail.com onder vermelding van uw naam, mailadres en het aantal personen. Elly Persons zal vertellen over de totstandkoming van haar boek, ze zal een stukje voordragen, natuurlijk is er gelegenheid om de auteur te ontmoeten en desgewenst een gesigneerd exemplaar aan te schaffen. Let wel: vol is vol, dus geef u snel op!


Over de auteur
Elly Persons (1965) is schrijver, communicatieadviseur, weddingplanner en trouwambtenaar. In 2018
is ze gestart met het bedrijf: Trouwen in Spanje. Op verschillende bijzondere trouwlocaties aan de
Costa del Sol organiseert ze voor aanstaande bruidsparen hun droomdag. Daarnaast werkt ze
parttime als communicatieadviseur.

Over het boek
EAN 9789492719379 | Uitgeverij Keytree | Paperback | 320 pagina’s | € 19,95