PURMEREND/ALKMAAR/AMSTERDAM - Melle Schram uit Purmerend, Marco Spadaro uit Amsterdam en Rami Kooti Arab uit Alkmaar, bekend van de populaire YouTube-jongensgroep Spaze, hebben een eigen boek uitgebracht! Spaze is met hun 137.000 abonnees goed voor 650.000 YouTube views per maand en daarmee een grote hit onder de tienermeiden. Spaze wil met hun boek de jongeren weer aan het lezen krijgen. Naar aanleiding van een fictief verhaal over Spaze, geschreven door een fan, besloot Spaze een samenwerking met haar aan te gaan. Zo ontstond er een spannende tiener-thriller: Verborgen. De fan blijft liever anoniem, hoewel we haar Instagram fanaccount wel kennen: @spazebabexx. Spaze hoopt naast het uitbrengen van een spannend boek om ook een steentje bij te dragen aan de leesbevordering, vooral in een tijd waar jongeren 24/7 aan hun beeldscherm vastgeplakt zitten. De eerste tien hoofdstukken zijn gepubliceerd in samenwerking met meiden platform Teenmag op www.teenmag.nl.

Verborgen

Melle zit samen met zijn beste vrienden in de YouTube-groep Spaze. Samen met Mathijs, Rami, Alessio en Marco maken ze de leukste video’s voor hun trouwe fans. Helaas loopt de relatie tussen Melle en zijn vriendin Luna al een tijdje niet meer lekker. Melle is super druk met Spaze en heeft daarom weinig tijd voor zijn vriendin.

Tot Luna opeens verdwenen is. Melle weet zich geen raad! En dan krijgt Spaze opeens de eerste aanwijzing. Het is een opdracht…

Verborgen is een jeugdboek vol drama, liefde en spanning die de lezer meeneemt in een duistere wereld van verraad en onzekerheid.

Spaze
Melle Schram, Alessio de Martino, Mathijs Jeuken, Rami Kooti Arab en Marco Spadaro vormen samen de hotste jongensgroep van Nederland: Spaze.

De populaire jongensgroep veroverd met hun succesvolle video’s op YouTube de harten van bijna alle tienermeiden in Nederland. Ze hebben al meer dan 137.000 abonnees en ze zijn ook vaak te zien in de Hitkrant, Tina en verschillende jeugdseries.

Wil je erachter komen hoe het verhaal afloopt? Het boek is nu te te pre-orderen op www.wijzijnspaze.nl.
Verborgen – Spaze Fan Fictie Auteur: @spazebabexx in samenwerking met Spaze Prijs: € 14,95