AMSTERDAM - Op zondagmiddag 23 februari is het zover; je kunt weer een mooie WijnSpijs Wandeling meemaken in het altijd gezellige Amsterdam. Deze keer strijkt de WijnSpijs Wandeling neer in een van de bekendste buurten van Amsterdam: de Wallen. Misschien wel het meest bruisende en iconische stadsdeel van de hoofdstad.


Tussen 12:00 en 17:00 uur wandelen WijnSpijs Wandelaars op eigen gelegenheid met een behulp van app een persoonlijke route door de stad. Bij elke restaurants staat een mooie wijn en een bijpassend gerecht voor ze klaar.

De laatste kaarten voor deze culinaire zondagmiddag zijn enkel in de voorverkoop verkrijgbaar. De kaartverkoop sluit vrijdagavond 21 februari om 22 uur.

-----------------------------------------------

Waar mag je je alvast op verheugen?|

  • Zes heerlijke gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een mooie wandeling door de stad

De wijn-spijscombinaties zijn zorgvuldig uitgezocht door de chefs. De sommeliers doen hun best om de best passende wijn uit te zoeken. Dus waar wacht je nog op?

Vraag je vrienden en nodig je collega’s uit, want hoe meer ziel hoe meer vreugd. Kom op ontdekkingstocht door de Wallen en ontdek de historie en veelzijdigheid van deze échte Amsterdamse buurt! Deze wandeling wordt er gegarandeerd weer eentje voor in de boeken!