AMSTERDAM - Bent u 50+'er en op zoek naar werk? Stadsdeel Zuid nodigt bewoners uit van 50 jaar en ouder voor de werkmarkt 50-plus.

Interessante vacatures, informatieve workshops en volop gelegenheid tot netwerken, het komt allemaal aan bod. Zorg dat u er op 26 september ook bij bent! U krijgt waardevolle informatie en nieuwe inzichten En u kunt uw netwerk uitbreiden.

De werkmarkt gaat om 13.00 uur open en is vrij toegankelijk.

Wat is er te doen?

Op de markt kunt u kennismaken met potentiële werkgevers en uitzendbureaus, maar ook kunt u samen met de ‘cv-dokter’ uw cv versterken. Dus neem uw CV mee! Verder is er een LinkedIn- fotograaf die een professionele profielfoto van u kan maken.

Er zijn twee workshops: tijdens de workshop ‘Werk vinden met LinkedIn’ gaat u aan de slag met zoeken naar werk en netwerken, vindbaar zijn op LinkedIn en u krijgt daarvoor handige tips. Bij de workshop ‘Netwerken’ leert u hoe u een professioneel netwerk opbouwt en inzet.

Programma 26 september

  • 10.00 – 13.00 uur Workshop ‘Werk vinden met LinkedIn’
  • 13.00 - 13.15 uur Opening werkmarkt: Welkomstwoord bestuurder Marijn van Ballegooijen
  • 13.15 – 17.00 uur Werkmarkt met werkgevers / vacaturemap-bord/ cv-dokters / LinkedIn-fotograaf / info over ondernemerschap
  • 13.30 - 15.30 uur Workshop ‘Netwerken’

Locatie
De werkmarkt en de workshops vinden plaats in het Mathilde Paviljoen, Amsteldijk 198, 1079 LK Amsterdam.

Aanmelden?

De toegang tot de werkmarkt is gratis, net als deelname aan de workshops. Voor de workshops kunt u zich opgeven via het aanmeldformulier. Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij!