AMSTERDAM - Speciaal voor bewoners die er even uit moeten tijdens de lockdown en of kantoorthuismomenten; De Zomersalon 2.020 van Arti et Amicitiae. Indian summertime...!

Wie het leuk vindt; kom langs en een van de Arti-leden die iets met deze tentoonstelling te maken hebben, zal u weg wijsmaken Overdag door de week van 12.00-17.00uur. Komt U door de week langs neem een kopje koffie of thee, of lunch tot 17.00uur kan dat ook als u geen lid bent! 's avonds kunt u met een lid meekomen! Tot en met 28 oktober 2020 en neem een mondkapje mee!

Ook is er wekelijks een solo tentoonstelling van een Arti-kunstenaar in Art-space daar. En boven in de zalen komt er vanaf 2 oktober 2020 ook weer een tentoonstelling, waarbij u 3 euro bijdraagt voor restauratie dak!

ARTI 2.020 is de derde zomersalon in de sociëteit van kunstenaarsvereniging Arti et Amicitiae op het Rokin 112 in Amstrdam. Voor de tentoonstelling hebben kunstenaarsleden van Arti zich laten inspireren door de titel ARTI 2.020, een verwijzing naar een volgend niveau; de vrijheid om nieuwe visies te tonen, met perspectief naar andere en betere tijden. De cijfers nul twintig refereren natuurlijk aan Amsterdam, een eigenzinnige stad die voor vele culturen een podium biedt. De geëxposeerde werken hebben een prettig formaat én zijn te koop. Een extra ‘na-zomerse’ reden om de prachtige door H.P. Berlage ontworpen sociëteit eens te komen bezoeken. Voor ‘n drankje, lunch én de kunst. Gedurende de tentoonstelling zal er dagelijks een van de deelnemende kunstenaars aanwezig zijn, om bezoekers te informeren en desgewenst rond te leiden. De ARTI 2.020 zomersalon profileerde zich als cultureel evenement reeds extra middels een MUPI* Poster campagne in Amsterdam. Succes verzekerd, reeds mooie verkoop!

Het streven is om met die Mupi* campagne een breed publiek te bereiken en daarmee juist ook vanuit de wijken nieuwe publieksgroepen aan te trekken. (*Mupi= `Mobilier Urbain à Publicité Illuminé, straatmeubilair in de vorm van een verlichte reclamezuil).
Organisatie: kunstenaarsleden Friso Witteveen, Harald Schole en tentoonstellingscoördinator Marjo Boeijen. Met dank aan: alle kunstenaarsleden, de Gemeente Amsterdam, Gonny van Oudenallen: voor Mupi/Abri-steun. Drukwerk MUPI Poster EPS Amsterdam