AMSTERDAM - De Klaprozenwegbrug (‘Langebrug’) is tussen zaterdag 25 november 01.00 uur en maandag 27 november 05.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

Tijdens dit weekend worden de technische installaties van de brug uitgebreid getest. Gedurende deze zogenaamde ‘Site Acceptation Test’ (SAT) mag er geen verkeer over de brug gaan.

Bereikbaarheid

Autoverkeer

Doorgaand verkeer over de Klaprozenweg wordt omgeleid via de A10. De Draaierweg en Polijsterweg zijn alleen bereikbaar via de Slijperweg. De ventweg is bereikbaar voor bestemmingsverkeer vanaf de kruising Klaprozenweg - Floraweg.

Openbaar vervoer

Bus 35, 37, 38, 391, 394, nachtbus 763 en nachtbus N94 rijden om en stoppen niet op de haltes Slijperweg, Klaprozenweg, Keerkringpark en Stenendokweg. Er wordt een pendelbus ingezet tussen de haltes Molenwijk en Atatürk. Deze pendelbus rijdt ’s nachts niet.

Fietsers en voetgangers

Fietsers en voetgangers kunnen gebruikmaken van de omleidingsroutes via de Kadoelenbrug en de Theo Fransmanbrug. Deze omleidingen zijn aangegeven met rode, groene en blauwe markering op het wegdek.

Meer informatie

www.amsterdam.nl/klaprozenweg.