AMSTERDAM - Waar leren bewoners van Amsterdam wat van? "Bijeenkomst(en) over Waterschappen en Provinciale Staten!"

Gisteren was er een thema-bijeenkomst in Wijkcentrum d'Oude Stadt (Kerkstraat 123 in Amsterdam elke 4e donderdag van de maand) over o.a. de komende verkiezingen.

De dames Lot Oostveen(Piratenpartij/de Groenen) en Nicoline Maarschalk Meijer(50plus), links op foto, vertelden over de problematiek waar de waterschappen mee te maken hebben! Erg interessante avond!

Heel belangrijk voor Amsterdam: het stopzetten van vergunningen om kelders bij woningen om te mogen zetten naar 'woonruimtes'... Dit heeft invloed op het Amsterdam Peil!

Bevlogen en soms verdergaand in 'wat nu toe doen' dan de ander, leerden de beide politici de aanwezigen een heleboel over het water, 'of de vervuiler zou dienen te betalen’ tot 'wat is nou het probleem voor de waterschappen, ontstaan door grote boeren en hun mestafval... '

Kortom: Verdiep u als kiezer er in en ga vooral stemmen; want het lijkt erop dat er veel boeren op de lijsten van diverse partijen zijn gaan staan... en dat betekent voor rechts en voor links; 'de strijd om het water' afhankelijk hoe er gestemd gaat worden!!

Op de foto laten de dames zien dat zij 'water' willen beschermen! 15 maart 2023 zijn de verkiezingen!