AMSTERDAM - Bent u bezig met een mooi sociaal initiatief in Oost en denkt u na over crowdfunding als financieringsvorm? Zoekt u geld en vrijwilligers voor uw project? Kom dan op woensdag 22 maart naar de workshop crowdfunding van Voor je Buurt.

Bij crowdfunding financier je een project met veel mensen waarvan ieder een relatief klein bedrag inlegt. Zo krijg je een groep mensen die zich betrokken voelt bij het project en wil meehelpen om er een succes van te maken.

De workshop Crowdfunding door Voor je Buurt vindt plaats op woensdag 22 maart van 19.00 tot 21.30 uur in Poppin Park, Middenweg 20, Amsterdam.

Tijdens de workshop leert u hoe crowdfunding werkt en op welke manier u mensen vanaf het begin kunt betrekken bij het project. Daarnaast werkt u meteen aan een eerste opzet van uw crowdfundingcampagne en krijgt u behalve allerlei tips ook concrete ideeën mee.

Bent u initiatiefnemer in Amsterdam Oost en wilt u binnen een half jaar starten met een crowdfundingcampagne? Meld u dan aan. De workshop is gratis en wordt georganiseerd door crowdfundingplatform Voor je Buurt in samenwerking met stadsdeel Oost.

Aanmelden

Stuur uiterlijk maandag 20 maart een e-mail naar info@voorjebuurt.nl met als onderwerp 'Workshop Amsterdam Oost' met uw naam, het aantal personen waarmee u komt en een korte omschrijving van uw initiatief.

Meer informatie