AMSTERDAM - Op maandagavond 8 mei organiseerden Stadsdeel Zuidoost en Kwaku BV een bewonersavond over het Kwaku Summer Festival 2017.

Het Kwaku Summer Festival 2017 vindt plaats op 15, 16, 21, 22, 23, 29 en 30 juli en op 4, 5 en 6 augustus. Dat zijn vier weekenden met twee vrijdagavonden. Er komt een vierde podium, het Bijlmerparktheater.

Andere eindtijden en strengere geluidsnormen

Er zijn dit jaar andere eindtijden voor het geluid: het geluid stopt om 22.00 uur, de eindtijd voor elke avond is 23.00 uur. Alleen in de tenten mag het geluid doorgaan tot 23.00 uur maar die tenten moeten wel aan voorwaarden voldoen. Er zijn ook nieuwe normen voor het geluid dat gemaakt mag worden.

Parkeren

De direct aangrenzende wijken worden afgezet voor regulier verkeer. De bewoners van deze wijken kunnen met een raamsticker die zij kunnen aanvragen, hun wijk inrijden. In de bewonersbrief die zij ontvangen op 23 juni, staat hoe zij deze raamsticker kunnen aanvragen.

Meer informatie

De gemeente stuurt op 23 juni een bewonersbrief. Tijdens de bijeenkomst stelden bewoners vragen. De vragen en antwoorden leest u in de bijlage

. Informatie over het programma, de afsluitingen, het parkeerbeleid en de geluidsnormen staat in de presentatie van de festivalorganisatie