AMSTERDAM - Na vijf succesvolle BurgerBar locaties in Amsterdam vond eigenaar en ras-ondernemer Yuval Alkobi het tijd voor een zesde locatie in onze hoofdstad. Deze keer is Amsterdam-Zuid aan de beurt; komende donderdag 19 augustus opent de nieuwe BurgerBar aan de Stadionweg. Een aanwinst voor de buurt, want wie houdt er niet van een goede burger op zijn tijd? Het imperium van de ambitieuze Alkobi en zijn trouwe BurgerBar team stijgt hierdoor naar een totaal van negen zaken, verspreid over Amsterdam, Utrecht, Den Haag en zelfs Bordeaux, Frankrijk.

De nieuwste BurgerBar locatie opent midden augustus in hartje Amsterdam-Zuid de deuren. Een geliefde horecabuurt, waar een goede burgerbar zeker tot zijn recht komt. Aan de Stadionweg vind je veel fijne horecagelegenheden, maar een dedicated restaurant waar 'originele' hamburgers geserveerd worden ontbrak nog. Het concept blijft dan ook hetzelfde als je wellicht van andere BurgerBar locaties gewend bent. Een restaurant met fijne look-en-feel, een keuken gevuld met producten en vlees van kwaliteit, keuze uit beef, portobello of vegaburgers.

Loyaliteit staat bovenaan

De BurgerBar wil graag blijven groeien. Het loyale BurgerBar team is hierbij een belangrijke schakel voor het succes. Iedereen staat achter het product en een groot deel van het team werkt al vele jaren met elkaar. Het is voor de BurgerBar erg belangrijk dat de burgers gemaakt worden van kwalitatief hoogstaande producten. Om dit te waarborgen heeft het burgerrestaurant een eigen productiekeuken waar alle verse en lokale producten binnen komen en worden verwerkt. De aardappels worden geschild, gewassen en verpakt. Voor de versheid worden deze pas in de restaurants gesneden en gebakken tot heerlijke verse friet. Daarnaast wordt het vlees gemalen (zonder toevoegingen) en verpakt. De verse producten worden dagelijks door een speciale BurgerBar wagen bezorgd bij alle vestigingen in de stad.

BurgerBar
BurgerBar bestaat sinds 2007 en is ontstaan vanuit het concept van de 'originele' hamburger, die bestaat uit goed vlees, vers brood, verse groenten en niet een te overheersende saus. De oprichters willen met BurgerBar de 'originele' hamburger terugbrengen door de focus te leggen op het vlees. Doordat BurgerBar uitsluitend gebruikmaakt van vers rundvlees, van rundrassen die bekend staan om hun lekkere en unieke smaak (zoals Angus en Wagyu), heeft het vlees geen verdere toevoegingen nodig. www.burgerbar.nl