Vier dagen lang wordt Amsterdam overgenomen door de YouTubers van dit moment

Amsterdam - Vandaag is de kaartverkoop voor VEED Festival 2017 van start gegaan. Deze editie duurt niet zoals voorgaande twee edities twee dagen, maar maar liefst vier dagen. Fans kunnen hier hun favoriete YouTuber zien optreden en ontmoeten zoals Dylan Haegens, Beautynezz, Gio de Latooy, Monica Geuze en de Cinemates. Nieuwe samenwerkingen zoals de samenwerking met Vidcon en de ondersteuning van de Gemeente Amsterdam zorgen er voor dat het festival naar een volgend niveau wordt getild.

Derde editie

Drie jaar geleden hadden de organisatoren van VEED een idee; het organiseren van een online video festival met de charme van Cannes film festival en de fun van Amsterdam Dance Event. Na twee succesvolle eerdere edities vindt het dit jaar niet alleen plaats op het Westergasterrein, maar zijn er ook meerdere nieuwe locaties toegevoegd aan het programma. Daarnaast duurt het festival dit jaar vier dagen en hiermee brengen ze het festival in 2017 naar een geheel nieuw niveau.=

Let's Collab

De Gemeente Amsterdam omarmt het festival en steeds meer andere bedrijven kloppen aan voor een samenwerking. Omar Kbiri, Founding Partner VEED festival "Door onder andere samen te werken met een partner als Vidcon brengen wij de marketeers, storytellers en creatieven in contact met internationale contentmakers. Daarnaast bieden wij partners de kans om nieuwe initiatieven uit te voeren onder de vlag van het festival." Hierdoor heeft het festival ook inhoudelijk nog meer te bieden.