AMSTERDAM - Ben je op zoek naar een unieke shop-ervaring voor vintage kleding? Zoek niet verder dan de Vintage Kilo Pop-Up evenementen van Square Eight! Als echte fashion en vintage liefhebber, zul je genieten van het doorzoeken van onze zorgvuldig samengestelde collectie van on-trend en hoge kwaliteit kleding en accessoires. Van blouses met prints tot leren en wollen jassen, broeken in verschillende stijlen en truien in verschillende kleuren, onze collectie heeft voor ieder wat wils. En het beste van alles? Je betaalt slechts €17,50 per kilo kleding, en elke derde kilo kost slechts €10!

Onze Vintage Kilo Pop-Up evenementen worden gehouden door heel Nederland en België, en we zijn binnenkort te vinden op een unieke locatie in Amsterdam West - de Hallen Studio's, een tv studio op een historische locatie! Kom op 4 maart langs voor een leuke en opwindende winkelervaring, waar je kunt genieten van muziek en je garderobe kunt upgraden met Square Eight's vintage vondsten. Dit is dé kans om onze vintage kledingcollectie te ontdekken en je garderobe te verrijken met unieke stukken. We zijn ervan overtuigd dat onze kledingcollectie je zal verrassen met de uitgebreide keuze aan stijlen en maten.

Square Eight's Vintage Kilo Pop-Up events zijn niet alleen een mode-ervaring, maar ook een duurzame keuze voor de bewuste shopper. Het is een geweldige manier om een one-of-a kind en hoogwaardig kledingstuk te bemachtigen, zonder de impact op het milieu te vergroten.

De doelgroep van Square Eight is breed en divers. Van studenten tot mode-enthousiastelingen en vintage-liefhebbers van alle leeftijden. Het is de perfecte plek om iets nieuws en unieks te vinden voor een betaalbare prijs. Het beste van alles is dat elke kilo kleding die je koopt, bijdraagt aan een duurzamere toekomst

.Square Eight is opgericht door de broers Daud en Roël IJsselstein in 2017. Met oog voor kunst en een focus op streetwear, designers en social media trends, bieden we een persoonlijke interpretatie van wat vintage kan zijn. Onze passie brengen we tot leven door onze zorgvuldig samengestelde collectie van on-trend en hoge kwaliteit vintage kleding, evenals onze Vintage Kilo Pop-Up evenementen die door heel Nederland en België worden gehouden.

Wil je deze vintage shop-ervaring niet missen? Zorg dan dat je erbij bent op zaterdag 4 maart in De Hallen Studio's in Amsterdam. Bezoek onze website en social media om op de hoogte te blijven van onze andere evenementen in Nederland en België. Join us and level up your vintage wardrobe game!

DATUM & TIJD
Zaterdag 4 maart| 10:00u – 17:00u

LOCATIE
De Hallen Studio's, Hannie Dankbaarpassage 18, 1053 RT Amsterdam