AMSTERDAM - Het Bussumse bedrijf Bouwsteenwinkel.nl, marktleider in de verhuur van Lego-sets, heeft onlangs een aantal nieuwe Pick Up Points geopend in de Randstad. Na Bussum, Amsterdam en Haarlem, staan ook Almere, Utrecht en Amersfoort op de planning dit jaar.

Er zijn maar weinig dingen zo leuk als het uitkiezen van een nieuwe Lego-set om te bouwen. Of je nou 5 jaar oud bent, midden 30 of gepensioneerd. Er is echter één obstakel: grote Lego-sets zijn duur. Heel duur! Ben je eenmaal klaar met bouwen dan wordt er minder naar omgekeken. De opwinding en nieuwigheid neemt af en voor je het weet staat je creatie in een donker hoekje stof te happen. Geen win-win, maar min-min.

Dit bracht Dennis de Vos, oprichter van de Bouwsteenwinkel.nl, op een idee: “Wat als je gewoon élke Lego-set zou kunnen bouwen, zonder er veel geld aan uit te hoeven geven?” Zo is in 2017 Bouwsteenwinkel.nl ontstaan. Lego huren is duurzaam en flexibel: simpelweg online een Lego-set reserveren, bouwen, ermee spelen, bewonderen of laten zien aan je vrienden, afbouwen en weer een nieuwe huren. Telkens weer, van de kleinste setjes tot de allergrootste bouwwerken.

Vanuit de Bouwsteenwinkel.nl Experience Store in Bussum worden alle verhuringen gecoördineerd. “Klanten kunnen nadat ze lid zijn geworden de Lego-sets per post ontvangen, maar we willen eigenlijk de stroom met pakketjes juist verminderen”, aldus De Vos. “Daarnaast merken we dat veel klanten het prettig vinden om de pakketjes lokaal op te halen en terug te brengen.” Het Pick Up-jaarlidmaatschap is daarom de helft goedkoper.

Over Bouwsteenwinkel.nl
Bouwsteenwinkel.nl werd in 2017 gelanceerd met één doel: een Lego-bouwervaring kunnen bieden voor iedereen. Door het uitgebreide en afwisselende Lego-aanbod van Bouwsteenwinkel.nl geloven we dat we iedereen kunnen blijven interesseren.

Met meer dan 2.500 Lego-sets in de verhuur is Bouwsteenwinkel.nl de grootste speler in Nederland en België op het gebied van Lego-verhuur.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.bouwsteenwinkel.nl.