AMSTERDAM - Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je leuke mensen.

Leesclub literatuur Leesclub Linnaeus N@ in Amsterdam verwelkomt graag nieuwe leden. De groep komt eens in de 6 weken op vrijdagmiddag bij elkaar in de OBA Linnaeus, Linnaeusstraat 44 in Amsterdam.


Komend seizoen worden o.a. gelezen Aleksandra van Lisa Weeda en Kraaien in het Paradijs van Ellen de Bruin.

Is uw belangstelling gewekt en wilt u meer weten? Daarvoor kunt u terecht bij de contactpersoon van de leesgroep via e-mail y.moleman@upcmail.nl.

Leesgroep filosofie In filosofie-leesgroep Fil6 in Amsterdam zijn ook plaatsen vrij. De groep komt eens in de 6 weken op donderdagavond bij elkaar, roulerend bij de leden thuis.

Komend seizoen worden o.a. besproken Waarom werken wij zo hard van Govert Buys, Door Spinoza’s lens van Tinneke Beeckman, Kinderen van Apate van Alicia Gecinska, Doodgewone vrienden van Paul van Tongeren.

Is uw belangstelling gewekt en wilt u meer weten? Daarvoor kunt u terecht bij de contactpersoon, Piet van der Hoeven, via e-mail plankenkoorts.p@gmail.com.

Alle boeken zijn gekozen uit door deskundigen opgestelde boekenlijsten van de landelijke leesclub-organisatie Senia en besproken aan de hand van leeswijzers met discussievragen. Zie www.senia.nl voor meer informatie.