AMSTERDAM - De 5D Flight Experience THIS IS HOLLAND opent maandag 1 juni 2020 om 12:00 weer haar deuren. De afgelopen 10 weken heeft het team van THIS IS HOLLAND hard gewerkt om een coronaproof Experience mogelijk te maken.

Commercieel Directeur Joost van Berkel legt uit: ‘’Door de coronaproof aanpassingen kan iedereen ontspannen genieten van een wel héél bijzondere belevenis. Het merendeel van onze bezoekers zijn Nederlandse toeristen en gezinnen. We zijn blij hen weer te verwelkomen. Om onze heropening te vieren bieden we juist hun een voordelig familieticket aan. Na afgelopen periode is het voor gezinnen extra belangrijk om te genieten en samen mooie herinneringen te maken”.


Maatregelen
De gezondheid van gasten en medewerkers staat bij de attractie voorop. Daarom worden de richtlijnen van het RIVM op het gebied van afstand, hygiëne en informatievoorziening goed gevolgd. Zo zijn er verplichte online ticketreserveringen en extra schoonmaakrondes. Ook is er aangepaste bewegwijzering en een aparte in -en uitgang. Tot slot nemen er minder personen deel aan de Experience, waardoor er voldoende ruimte wordt gegarandeerd.