AMSTERDAM - Het theaterseizoen gaat weer van start! Liefhebbers hebben er lang op moeten wachten en zijn dolblij om weer naar het theater te kunnen gaan. Ook het RAI Theater in Amsterdam opent op 18 september haar deuren weer en trapt af met de populaire kinderidolen Titus & Fien.

Titus & Fien zijn al bijna tien jaar te zien in de Nederlandse theaters en laten het publiek lachen met hun grappen en grollen. Na vele rollen in sprookjesmusicals als Rapunzel, De Kleine Zeemeermin en Doornroosje, is het nu tijd voor een eigen show. De kinderrevue is onder andere te zien in Amsterdam.

Dat het groene duo razend populair is onder kinderen blijkt direct. Na twee uitverkochte zalen opent de RAI een derde show om 19:00 uur in verkoop.
In de Titus & Fien Zomershow zijn de twee druk bezig met de voorbereidingen op hun zomervakantie. Fien probeert alles goed te regelen, maar Titus gooit met zijn grapjes roet in het eten. Compleet met showballet en een live band zetten Titus & Fien de RAI op zijn kop.

De RAI kleurt groen in september, want Titus & Fien roepen alle kinderen op om in hun kleur verkleed te komen. Degene die het gekst, het groenst én het leukst verkleed komt, wordt zelfs op het podium geroepen als onderdeel van de show! En na afloop is er voor iedereen tijd om met deze grapjassen op de foto te gaan.

De Titus & Fien Zomershow is op 18 september 2021 om 19:00 uur te zien in het RAI Theater, Europaplein 24 in Amsterdam. Meer informatie en tickets via www.titusenfien.nl.