AMSTERDAM - Galerie Lieve Hemel meldt: de tentoonstelling van kunstenaar Siegfried Woldhek is verlengd t/m zondag 22 augustus 2021!

“Nog nooit had ik een tentoonstelling in huis die zo aansluit bij de actualiteit. Meerdere geportretteerden kwamen in het nieuws: Max Verstappen, Biden, Omtzigt, Merkel, om er een paar te noemen. Helaas komt ook, om een bijzonder droevige reden, Peter R. de Vries in dit rijtje voor” (Woldhek maakte zijn portret in 2019.), aldus galeriehouder Koen Nieuwendijk van Lieve Hemel.

De tentoonstelling beslaat tachtig recente aquarellen van Siegfried Woldhek, onder het motto Vreemde Vogels - te beschouwen als een geuzennaam van de geportretteerden, die zich zonder uitzondering persoonlijk onderscheiden hebben, waarvan velen in positieve zin. Ook Premier Rutte en Minister Grapperhaus vallen onder de tentoonstelling, toon nog elkaar omhelzend… (Woldhek is ook bekend van zijn tekeningen: waaronder die van J.C. Bloem, een zeer goedgelijkende tekening)

Parallel hieraan is er de tentoonstelling Lente 2021 - onder het motto Nieuwe Oogst en Oude Parels, waaronder prachtige schilderijen, gemaakt in de loop van anderhalf jaar lock-down-beperkingen. Mooie kunst onder moeilijke omstandigheden, of makkelijke - de meningen zijn verdeeld.

Openingstijden van Lieve Hemel zijn woensdag t/m zondag, 12.00 - 19.00 uur in de Elementenstraat 15, 1014 AR Amsterdam. De catalogus van Siegfried Woldhek is nu ook als PDF beschikbaar en te downloaden via deze link: De link naar de catalogus

Of kijk op de site van Lieve Hemel
https://www.lievehemel.nl/siegfried_woldhek_show2021.htm