AMSTERDAM - Een grote verrassing voor 22 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1018 BB (straat: Laagte Kadijk) in Amsterdam. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull reikte de cheques – op gepaste afstand – uit.

De 22 deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 33.333 euro tot 100.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Chris wint 66.666 euro en reageert blij verrast: "We denken aan een kleine verbouwing, een nieuw tapijt en opnieuw schilderen. Nou, dat kan nu!"Aafje wordt verrast met een cheque van 33.333 euro. Zij weet wel raad met haar geldprijs: "Ik wil graag een nieuwe elektrische auto kopen. De auto die ik nu heb is te klein. Met een grotere auto kunnen mijn hond en ik lekker op reis samen!"

Ook Manuela wordt verrast met een cheque van 33.333 euro: "Ik word bijna 60 dus ik denk dat ik een mooi cadeau voor mezelf ga kopen!"