AMSTERDAM - Geniet veilig op de bank van opkomend talent en baan je een online weg door een mix van theater, muziek, videokunst en dans.

Stukafest Amsterdam presenteert in samenwerking met Stukafest Eindhoven en Stukafest Delft een nieuw concept waarin de krachten van Stukafest samenkomen in jouw studentenkamer: Stukafest TV!

Zoals je van ons gewend bent een mix van muziek, dans, theater en overige disciplines, nu gegoten in een modern online jasje. Geniet veilig op de bank van opkomend talent in de knusheid van jouw (studenten)kamer!

Headliner Tim Knol, theatermaker Ferhat Kaplan en de Amsterdamse progrockers Apneu op jouw scherm! De artiest is nog nooit zo dichtbij en tegelijkertijd zo ver weg geweest. Dit jaar kan je er zelfs voor kiezen om jouw 'kamer route' deels in Eindhoven en deels in Delft te doen.

Explore zo verschillende culturele disciplines en ontdek jouw nieuw favoriete artiest! 3 online kanalen, 3 steden, 9 mainstage artiesten; aan jou de keuze en dat voor maar de prijs van één biertje. Voor een randprogrammering samen met videokunstenaars van kunstopleidingen en een danser Charles Antoni van ICK Amsterdam hebben we ook gezorgd. Dus, waar kies jij voor? Kies je voor de mooie liedjes van Tim Knol, waarvan je zeker meerdere kent, of ga je liever voor complexe jazz in Delft of voor een drag act in Eindhoven? Vergeet niet je huisgenoten te verzamelen, een Stukafest bierpakket erbij te bestellen en je dansschoenen aan te trekken!

Stukafest Amsterdam sluit met Stukafest TV #4 de 4 weken lang durende Stukafest marathon af. Elke week van februari 2021 komt in samenwerking met de 13 andere Stukafest-steden een onvergetelijke editie uit. 26 februari vanaf 19:30 uur is het de beurt aan Stukafest Amsterdam. Dus, heb je zin in een corona proof lockdown feestje? Koop je tickets hier en check voor meer informatie ons evenement.