AMSTERDAM - Op maandag 17 mei 2021, om 19.00 uur, laat Briljantjes TV aflevering W 69, haar maandelijks programma op Salto 1 in Amsterdam zien: Nu, wat er van kan komen als je thrillers verkoopt in een boekhandel!


Een klein half uur nieuwe tips in de wereld van theater, cultuur en poëzie. Reeds uitgeroepen tot stoerste thrillerboekverkoper nu gevraagd als jurylid van de .. Gouden Strop: Amber Martensen (Bergen NH). Schrijfster ‘Julia’(Juliette van Nes) met haar net verschenen boek, een historische roman; ‘De vrouw met de Blauwe Schelp’.

Begint Anne-Rose Bantzinger, journalist een nieuwe start als zangeres? (Zie ook Theater Na de Dam.nl, Blond & Blauw theater Cabaret de Watergeus over Radio Oranje, te herzien met Anne-Rose als zangeres, tot eind van de maand). En Dichter, met liefde voor de sport, Harmen Malderik aan het woord.

Maar ook Theo Kralt, de schrijver over de schilder J.B. Discart, in beeld. Het boek over deze schilder is er nu in de Engelse versie, binnen een jaar na de Nederlandse versie. In Coronatijd is uitgegeven. En dit boek krijgt nationaal en internationaal aandacht.

Allen ondervraagd door presentator Gonny van Oudenallen, ondersteuning door Maurits Guépin en muziekkeuze Sylvia Willink. Montage: Studio Dreams Come True.

Alles te zien op Salto 1. Zie ook https://www.salto.nl/programma/overzicht