AMSTERDAM - Jumbo heeft een nieuwe spaaractie waarbij je kunt sparen voor een uniek Amsterdams servies. De actie loopt exclusief bij Jumbo Amsterdam Foodmarkt. Op het servies zijn kenmerkende Amsterdamse taferelen te zien met als hoogtepunt natuurlijk een grachtenpand op de dinerborden.

Bij aankoop van 5 euro aan boodschappen krijgt de klant een stedenservies spaarzegel. Met een volle spaarkaart van 10 zegels en een kleine bijbetaling van €2,99 of €3,99 kun je een onderdeel van het servies aanschaffen. Het servies bestaat uit dinerborden, ontbijtbordjes, grote en kleine kommen en kopjes. Sparen kan tot en met dinsdag 24 november en een volle spaarkaart kan ingeleverd worden tot en met 8 december 2020.

Het Jumbo stedenservies geeft de mogelijkheid om de eigen stad in huis te halen. Daarom is er gekozen om een van de meest bekende iconen uit de stad op het grote bord te zetten. Het is herkenbaar, nostalgisch en uniek. Naast het Amsterdamse servies kan er ook bij Jumbo Foodmarkt in Utrecht en Groningen worden gespaard voor een echt Utrechts of Gronings servies.