AMSTERDAM - Ruben uit Amsterdam is de gelukkige winnaar van 449.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Ruben alle kandidaten wist weg te spelen, speelde hij het finalespel en won dit prachtige bedrag. Ruben was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1072 uitgenodigd in de studio.

De finalist uit vak Amsterdam was samen met zijn vriend Dirk in de studio. In zijn voetbalelftal speelt Ruben met rugnummer vier en daarom koos hij in de finale dit koffernummer. In de finale verkocht hij zijn koffer - waar achteraf de 5 miljoen euro in bleek te zitten - voor een prachtig bedrag: 449.000 euro.

Ruben woont samen met Gina en ze kijken regelmatig naar Miljoenenjacht. Ze zijn elf jaar samen en kennen elkaar uit het dorp waar ze zijn opgegroeid. Ruben reageerde: "We zijn net verhuisd naar Abcoude en er moet nog veel gebeuren in ons nieuwe huis, dit komt dus heel goed uit! Verder willen we graag veel reizen, bijvoorbeeld naar Zuid-Amerika om een door de coronacrisis afgebroken reis verder af te maken. Wat een prachtig bedrag!"

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Volgende week wordt de laatste aflevering van Miljoenenjacht van dit seizoen uitgezonden. Op zondag 16 oktober te zien vanaf 19.55 uur bij SBS6.