AMSTERDAM - Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft een langjarige huurtransactie gesloten met de eigenaresse van de “Queens Towers” aan de Delflandlaan 1 te Amsterdam. Het betreft de verhuur van ca 2,360 m2 kantoorruimte, verdeeld over 3 bouwlagen in het Wilhelminagebouw. Het nieuwe center van Regus zal naar verwachting in juni 2019 opengaan. Met de komst van Regus is het gehele gebouw weer langjarig verhuurd.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “Met deze prachtige locatie versterken we ook onze positie in het westelijk deel van Amsterdam, een gebied dat enorm in ontwikkeling is. Het pand ligt direct aan de A10 en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het wordt onze 22e vestiging in de hoofdstad.”

1530 Real Estate heeft, in collegiale verhuur met CBRE, de eigenaresse tijdens het gehele verhuurproces geadviseerd. Regus is bij de huur van dit kantoorgebouw geadviseerd door NL real estate – Knight Frank.

Over 1530 Real Estate
1530 Real Estate is een onafhankelijk vastgoed advieskantoor dat gerund wordt door drie gedreven, professionele en vooral vakbekwame partners: Paco Landzaat, Martijn Smits en Sander van Winterswijk. Samen vormen zij een multidisciplinair team dat streeft naar het leveren van de hoogste kwaliteit in haar dienstverlening en zich kenmerkt door ondernemerschap en toewijding. 1530 Real Estate staat voor het aangaan van duurzame relaties en vooruitstrevendheid in haar aanpak. 1530 Real Estate levert maatwerk aan haar klanten op het gebied van aan- en verhuurtrajecten, aan- en verkooptrajecten, beleggingen en strategie.