AMSTERDAM – Regus, de wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken, opent half oktober een nieuw business center in Amsterdam-Buitenveldert. De locatie omvat 2110 m² en is gevestigd in Weerdestein I, aan de rand van de Zuidas.

Net buiten het drukke centrum en de Zuidas ligt het nieuwe Regus business center Weerdestein I op loopafstand van station Amsterdam RAI. Met een directe aansluiting op de ringweg A10, is het kantoorgebouw Weerdestein I uitstekend bereikbaar. De locatie bevindt zicht tevens dichtbij het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein, chique restaurants en cocktailbars. Met deze nieuwe locatie voorziet Regus in een zeer goed betaalbaar alternatief voor de steeds drukker wordende Zuidas.

De dynamische kantoorruimte is ondergebracht in een multifunctioneel gebouw. Er zijn tal van flexibele werkomgevingen beschikbaar, van privékantoren tot vergaderruimtes en werkplekken voor coworking. Elke ruimte is volledig uitgerust met een snelle Wi-Fi verbinding. De office klanten hebben 24/7 de beschikking over hun ruimtes.

Karin Poel, Country Manager Regus: “We zijn erg blij met de opening van dit nieuwe business center. Het is op loopafstand van de Zuidas en uitstekend bereikbaar. Zeker met het oog op de naderende werkzaamheden aan de A10 en op de Zuidas denken we zo een mooi en goed betaalbaar alternatief te kunnen bieden.”