AMSTERDAM - Ook banken kunnen vreemde dingen doen; van een groot kantoor op de hoek van de Kalverstraat in Amsterdam, naar een piepklein kantoortje op de Nieuwmarkt; onder de noemer ‘Corona’.


Een ding is zeker met de auto hoeft u niet naar de Rabobank in het centrum te gaan; geen parkeergarage in de buurt. Een stadsplein, een buurt, daar wordt de ‘hoofdvestiging’ van de Rabobank naar toe verwezen!

Rabobank Amsterdam zet zich in voor een optimale bereikbaarheid. Zij willen benaderbaar en toegankelijk zijn voor hun klanten. “Bereikbaarheid gaat anno 2021 verder dan fysieke kantoren. Het gaat om 24/7 digitale dienstverlening en om maatwerk op verschillende kleinere locaties. “ aldus hun bericht.

Aangepaste dienstverlening
Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan sluiten zij tijdelijk een aantal van hun kantoren. Dit betekent dat de vestigingen Amstelplein, de Dam, Buikslotermeerplein en het contactpunt in Diemen vanaf heden tot nader order gesloten zijn

Verhuizing vestiging Dam naar Nieuwmarkt
Om aan te sluiten op het snel veranderende klantgedrag is besloten om minder grote, vaste locaties aan te houden. Want minder vaste locaties geven meer flexibiliteit om dichtbij en bereikbaar te zijn. Denk hierbij aan mobiele adviseurs aan huis, contactpunten of pop up stores, kleinere locaties met aangepaste openingstijden, digitale interactie onderweg of contact via (video)chat.

Eén van de wijzigingen is dat de vestiging op de Dam na deze tijdelijke sluiting gesloten blijft.