AMSTERDAM - De erotische boutiques van Pure Lust hebben afgelopen week de opening van de nieuwe winkel gevierd. De winkel heeft als thema ‘the Club Vibe’ en bevindt zich in The Red Light District op de Oudezijds Achterburgwal 112. Met discolichten en muziek is het een groot feest om te komen winkelen, met achterin een foto hoek met een bad vol dildo’s. Zo willen zij het dagelijkse leven leuker en spannender maken. Dit is de vierde vestiging in Amsterdam.

Pure Lust is een familiebedrijf in Amsterdam en heeft al meer dan 50 jaar ervaring met helpen naar het vinden van spannende items om jouw erotische leven nog mooier te maken. Na zoveel jaar in de erotiekbranche zit er voor Pure Lust geen enkel taboe meer op seksualiteit. Goede intimiteit maakt je sterk, en daarin zit de uitdaging van Pure Lust. Zij willen hun klanten laten beleven hoe het voelt om vrij te zijn en om onbegrensd te genieten van jezelf en de ander. Om je sterker en zelfverzekerder te voelen in je eigen lichaam.

Het familiebedrijf is begonnen met één winkel op de Oudezijds Voorburgwal 135. Sinds kort hebben zij ook webshop (www.purelust.com) en met de nieuwe winkel breiden zij hun winkelketen uit. Naast The Garden, The Pink en The Leopard store is er nu ook The Disco Vibe. Hierdoor is Pure Lust één van de meest toonaangevende erotische boutiques van onze hoofdstad en domineren zij The Right Light District.