AMSTERDAM - Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om in de maanden december en januari te klimmen bij klimbos Fun Forest Amsterdam. Een primeur, aangezien Fun Forest Amsterdam voorgaande jaren gesloten was tijdens de wintermaanden!

Winter wonderland klimmen

Obstakels overwinnen en via verschillende parcoursen van boom naar boom klimmen. Bij Fun Forest Amsterdam kan het dit jaar voor het eerst in de wintermaanden december en januari. Het klimbos, gelegen in het Amsterdamse Bos, blijft deze winter open voor zowel gezins- en vriendenuitjes als grotere groepen (e.g. bedrijfsuitjes en scholen). Het bos zal sfeervol versierd en verlicht worden en ook bij de horeca wordt een ‘winter wonderland’-achtige sfeer gecreëerd met een speciaal winters menu en een vuurkorf. Daarnaast krijgen bezoekers gratis klimhandschoenen tegen de kou en om het klimmen te vergemakkelijken. Tijdens het klimmen kan men even opwarmen met een gratis kop warme chocolademelk, om daarna weer de bomen in te gaan.

Winterklimmen is mogelijk in weekenden van 11:00 tot 16:30 uur in december en januari. In de kerstvakantie kan er ook geklommen worden op woensdagen. Tickets zijn verkrijgbaar via funforest.nl voor reguliere tarieven. Gratis klimhandschoenen en een gratis kop warme chocomelk ter waarde van €6,20 zijn inbegrepen (zolang de voorraad strekt). Meer informatie is te vinden op funforest.nl/winterklimmen.

Over Fun Forest

Met vier klimbossen verspreid door heel Nederland (Almere, Amsterdam, Rotterdam en Venlo) biedt sociale onderneming Fun Forest een avontuur in de natuur aan kinderen én volwassenen. Plezier maken staat met stip op nummer één en tegelijkertijd kun je ‘leren tussen de bomen’. Fun Forest zet zich in voor een inclusievere maatschappij. In de klimbossen werkt een team van enthousiaste natuurliefhebbers, waarvan een deel een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. De sociale onderneming is opgericht in 2007 en heeft ambitieuze doelen voor 2031: het bieden van waardevol werk aan 1500 jonge mensen, 2000 leer- en werktrajecten creëren, 50.000 kinderen met een ‘afstand tot een leuk uitje’ een avontuur in het bos laten beleven én 50.000 bomen planten. Lees meer op www.funforest.nl.

Meer informatie over Fun Forest Amsterdam

Adres: Bosbaanweg 3, 1182 DA Amstelveen
Website: funforest.nl
Socials: facebook.com/funforestnl en instagram.com/funforest_nl