AMSTELVEEN - De Piraten speelstuif is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 februari 2019 van 10:00 tot 16:00 uur in De Meent. Het is een jaarlijks terugkerend festijn dat altijd goed bezocht wordt.

Kosten
De kaarten kosten € 6,50 per dag in de voorverkoop. De voorverkoop begint op 14 januari 2019, kaartjes kun je kopen aan de balie in de Meent, Orion 3, 1188 AM Amstelveen. Op de dag zelf kosten de kaarten € 7,00 per dag, zolang de voorraad strekt. De prijs is inclusief een broodje worst, popcorn, limonade, een ijsje en alle attracties! Kinderen met een Amstelveenpas kunnen gratis een kaartje krijgen voor één van beide dagen. Zij moeten daarom niet vergeten hun kaartje bijtijds op te halen in de voorverkoop. Want op=op!

Activiteiten
De sporthal is gevuld met prachtige springkussens zoals de “happende haai”. De limonadefiets is er weer en de kinderen kunnen eierkoeken versieren, knutselen en heel veel spelletjes spelen. Ook is er een hele spannende piraten-grot met enge figuren en geluiden. Kortom er is veel te doen voor kinderen!

Zijn er ouders die een dag(deel) of paar uur willen meehelpen? Heel graag. U kunt zich nog opgeven als begeleider/vrijwilliger op 9 en 10 februari of voor de opbouw van de speelstuif op 8 februari (start vanaf 19.00 uur). U kunt informatie vragen en u opgeven via speelstuif@live.nl