AMSTERDAM - Pioneer DJ en The Student Hotel sloegen de handen in elkaar om samen de allereerste 'DJ Room Service' van de grond te krijgen in Amsterdam. Dat nieuwe concept, dat in december dit jaar exclusief gelanceerd wordt in The Student Hotel in Amsterdam-Centrum, is een ode aan een van Europa's mooiste culturele exportproducten: dancemuziek. Tijdens hun bezoek aan de Nederlandse hoofdstad worden de gasten uitgenodigd om als een volleerde dj hun favoriete nummers aan elkaar te mixen.

Pioneer DJ is de favoriete partner van wereldberoemde dj's zoals David Guetta, Peggy Gou en Carl Cox. De nieuwe Pioneer DJ Room Service wil een nieuwe generatie van dj's inspireren om hun eerste dj-stapjes te zetten op weg naar een glorieus bestaan als dj.

Gasten die in The Student Hotel in Amsterdam-Centrum verblijven, kunnen zonder toeslag Pioneer DJ-apparatuur bestellen. De apparatuur is netjes weggeborgen in een koffer die ze aan de receptie mogen afhalen. De koffer mogen de gasten gedurende hun volledige verblijf op de kamer houden en bevat de apparatuur en tutorials die ze nodig hebben om er als dj te staan. Alle koffers bevatten een DDJ-200 smart dj-controller, met eenvoudige mixtutorials plus twee professionele HDJ-X5BT-dj-hoofdtelefoons, zodat de resident dj's in het hotel tot diep in de nacht kunnen doorgaan zonder hun buren te storen.

Gasten die in groep reizen en hun nieuwe dj-skills willen showen, kunnen de VIP party suite boeken in The Student Hotel: The Play Room. Die ruimte is uitgerust met drie kingsize bedden, een retrobar en een keuken, naast een leefruimte met een professioneel Pioneer DJ all-in-one XDJ-RR-dj-systeem en SDJ-50 X-speakers voor de ultieme houseparty ver weg van huis.