AMSTERDAM - Van Delft De Pepernotenfabriek opent zaterdag 22 september 2018 een winkel in de Ferdinand Bolstraat in Oud-Zuid. Hiermee keert de Pepernotenwinkel 4 jaar na de opening van de eerste pepernotenwinkel van Nederland in Amsterdam, terug naar Amsterdam en wederom naar Oud-Zuid.

Wat is er allemaal veranderd in 4 jaar? De basis is nog steeds hetzelfde: In de winkel worden de nieuwste trends op pepernotengebied gepresenteerd. Echter inmiddels is het aantal smaken uitgebreid van 35 naar 50! Nieuw dit jaar zijn bijvoorbeeld Peanut Butter Crunch, Gin Tonic en Baileys. Daarnaast zijn klassiekers als Appeltaart, Stroopwafel, Karamel Zeezout en natuurlijke varianten zoals glutenvrij, VOC Kruiden en roomboterkruidnoten te koop. Naast losse zakjes verkoopt Van Delft De Pepernotenfabriek ook cadeauverpakkingen voor bijvoorbeeld verjaardagen of relatiegeschenken.

De winkel zit net om de hoek van de Albert Cuijp markt en het nieuwe metrostation. De winkel is tot en met 5 december 7 dagen per week geopend.

Aanstaande zaterdag is de Grand Opening en alle bezoekers worden getrakteerd op een ware pepernotenproeverij! Wees er snel bij want de eerste 20 kopers krijgen 1 kilo pepernoten gratis!