AMSTERDAM - Spectaculair, groots en meeslepend; de succesvolle, internationale theatervoorstelling 'PAW Patrol Live! "De Grote Race" komt van zaterdag 3 augustus tot en met maandag 5 augustus naar RAI Amsterdam. Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. De enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr. zijn slechts in een selectief aantal grote Nederlandse theaters te zien, waarvan drie dagen in Amsterdam.


Na het grote succes van de pre-school serie PAW Patrol op tv kon het niet uitblijven: voor de allereerste keer staan de ongekend populaire PAW Patrol Pups in het theater. PAW Patrol Live! "De Grote Race" is van 27 juli tot en met 1 september 2019 in een selectief aantal grote Nederlandse theaters te zien, met een Nederlandse cast en volledig Nederlands gesproken. RAI Amsterdam is één van de acht theaters waar de jonge PAW Patrol fans hun helden kunnen bewonderen.


Het verhaal
In 'PAW Patrol Live! "De Grote Race" is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein... Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Zaterdag 3 augustus t/m 5 augustus, bij RAI Amsterdam, Europaplein 24. Kaartprijs v.a. € 22,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.pawpatrollive.nl of telefonisch via 0900 – 9203 (Nationale Theaterkassa). Kijk voor meer informatie op www.PAWPatrolLive.nl.