AMSTERDAM - Civic Amsterdam en Dynamo organiseren op donderdag 15 september de Participatiemarkt in de Muiderkerk. Woon je in Amsterdam Oost en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of wil je meedoen aan activiteiten bij jou in de buurt? Dan is de Participatiemarkt hét evenement voor jou!

Op de Participatiemarkt kun je kennis maken met dertig verschillende organisaties. Je kunt nieuwe dingen leren, potentiële werkgevers ontmoeten en informatie ontvangen over cursussen, opleidingen en/of trainingen. Ook kun je kennis maken met de activiteiten in jouw buurt. Zoals samen eten of koken, koffie-inloop of wandelen met buurtgenoten.

De Participatiemarkt is iets voor jou als je:

  • Mee wil doen aan activiteiten in je buurt

  • Binnenkort aan het werk wil

  • Op zoek bent naar een werkervaringsplek

  • Een eigen bedrijf wil beginnen en hierover informatie zoekt

  • Jouw CV en sollicitatiebrief wil laten checken

  • Mee wil doen aan verschillende interactieve en leerzame workshops

  • Vrijwilligerswerk wil doen

De Participatiemarkt vindt plaats op donderdag 15 september van 12:00 tot 16:00 uur in de Muiderkerk, Linnaeusstraat 37, Amsterdam Oost. De toegang is gratis. De markt is voor iedereen toegankelijk. Hou de website www.civicamsterdam.nl of www.dynamo-amsterdam.nl in de gaten voor het actuele programma.

De volgende 30 organisaties hebben al bevestigd aanwezig te zijn op de Participatiemarkt: Afvalpaleis, Amira vrouwen voor vrouwen, Amsterdam werkt, Assadaaka, Atelier Koch, Buurtcampus Oost, Buurtonline in Biko, Civic Amsterdam, Cybersoek, De Meevaart, De Waterheuvel, De Werkleerschool, Delivery Drivers, Dynamo/Kennismarkt/Buurtteam Oud-Oost, FIX brigade, Geheugen van Oost, Jekuntmeer, Jungle Amsterdam, Leefstijlnetwerk Oost, Ouderen Advies Raad, Pace Taleninstituut, Stichting Prachtvrouw, Stichting Prisma, Stichting Shafia’s creativiteit, Team ED, Unie van vrijwilligers, UVV Amsterdam en Yu en Mi Works.