REGIO - Gisterenavond was het weer traditioneel Oudejaarsavond. Iedereen zit bij elkaar, er worden spelletjes gespeeld, gepraat, gegeten, geluisterd naar de Top 2000 of er worden zelfs dansjes gewaagd op de dansvloer. 

En dan om 23:50 uur is iedereen gespannen, de champagne glazen komen op tafel. En iedereen kijkt naar de tv. Iedereen zit dan dicht bij elkaar. En dan is het aftellen begonnen, iedereen telt mee. En op 0 schiet de champagnekurk van de fles en iedereen wenst elkaar 'de beste wensen' of 'een gelukkig en gezond 2017'.

Iedereen pakt zijn jas en de vuurwerkpakketten worden gepakt. Buiten staat iedereen in een groepje, er wordt vuurwerk afgestoken maar ook sommige mensen kijken naar het vuurwerk. Buren komen naar elkaar toe en wensen elkaar het beste.

Om 01:00 uur wordt het rustig op straat, je hoort af en toe nog een vuurpijl maar het meeste is al weg. Iedereen gaat weer naar binnen. Sommige onder ons pakken snel hun spullen en gaan richting een café, om het nieuwe jaar te vieren. En andere gaan nog lekker spelletjes spelen.

Hoe heeft u oudejaarsavond/nacht gevierd?? Zet uw reactie en eventueel foto onder dit bericht.