AMSTERDAM - Tot schrik van vele vrienden en volgers van Ilias Admi(13), kinderrechtenstrijder -tot voor kort de eerste Kinderburgemeester van Amsterdam- komt net het bericht door dat Ilias plots in het AMC-ziekenhuis op de Intensive Care is opgenomen!

Een maand terug won Ilias nog met grote meerderheid de trophee van het Amsterdams Buurt Film Festival, met een eigengemaakt filmpje, gekozen door de lekenjury. Nu enkele weken later ligt hij in het onverwacht in het AMC en ook nog op de intensive care, als gevolg van een zeldzame ziekte die bij hem is ontdekt.

Zijn vrienden en volgers doen nu een oproep: “ Graag wil ik jullie vragen een kaarsje te branden of Ilias mee te nemen in jullie gebeden. Ilias is van de nieuwe generatie wereldverbeteraars en hij is nu al een grote held! Ilias ligt in het ziekenhuis op de IC. Hij heeft een zeldzame ziekte, een nieuwe variant van de ziekte van Kawasaki (Een overreactie van het afweersysteem wat het lichaam aanvalt, bloedvaten ontsteekt en ook organen..).

En: “ Ilias is gek op post en het zou fijn zijn als we hem met z’n allen een beetje op kunnen vrolijken! “Wilt U/ jij hem iets sturen? Dat zou super tof zijn! “
Amsterdam UMC locatie AMC
Afdeling Kinder I.C - H8
Tav Ilias Admi
Postbus 22660
1100 DD Amsterdam Zuidoost

Een paar links voor een kaartje:
https://www.greetz.nl
https://www.hallmark.nl
https://www.kaartje2go.nl