AMSTERDAM - In mei heeft Annatommie mc twee nieuwe polilocaties in Amsterdam de Plantagebuurt (Huisartsenpraktijk de Plantage) en Amsterdam Zuidoost (Gezondheidscentrum de Ganzenhoef) geopend. Met de uitbreiding is Annatommie mc nog beter in staat om de Amsterdamse patiënt dicht bij huis professionele bewegingszorg, met focus, ervaring, persoonlijke aandacht en gecontracteerd door elke zorgverzekeraar te bieden.

Net als de in januari geopende locatie in Amsterdam West bij Reade, zal orthopedisch chirurg John Cheung de orthopedisch spreekuren draaien. John Cheung is reeds 10 jaar orthopedisch chirurg en beoefend het vak in de volle breedte.

John Cheung: ‘’Ik werkte tot voor kort in het Slotervaartziekenhuis. Sinds januari 2019 maak ik onderdeel uit van het orthopedisch team van Annatommie mc West, waarin negen orthopedisch chirurgen actief zijn, ieder met zijn of haar eigen specialisatie. Daarnaast heeft Annatommie mc een goed ingericht operatiecomplex en een breed aanbod van diensten zoals MRI, fysiotherapie, allemaal gericht op het behandelen van bewegingsklachten. ‘’Ik vind het plezierig om op deze manier mijn patiëntenzorg voort te kunnen zetten in een professionele organisatie en op de locaties die ik ken vanuit mijn tijd bij het Slotervaartziekenhuis.”

Patiënten uit Amsterdam kunnen op verwijzing van de huisarts terecht op de drie polilocaties in Amsterdam. Annatommie mc is voor de huisarts gemakkelijk te vinden via het digitale verwijssysteem ZorgDomein.

De locaties in Amsterdam :

Annatommie mc Amsterdam – Zuidoost
Bijlmerdreef 1169
1103 TT Amsterdam

Annatommie mc Amsterdam – de Plantage
Plantage Middenlaan 70
1018 DH Amsterdam

Annatommie mc Amsterdam-West
Doctor Jan van Breemenstraat 2
1056 AB Amsterdam

Over Annatommie mc
Annatommie mc heeft een unieke positie in orthopedisch Nederland met een netwerk van nu tien orthopedische centra, volledig gespecialiseerd in bewegingszorg met niet alleen aandacht voor operaties, maar ook andere behandelingen, alles gericht op het herstel van bewegingsklachten. Een kijkoperatie, een klinische ingreep of plaatsing van een prothese wordt bij Annatommie mc zonder lange wachttijden en in goed overleg met de patiënt en behandelaar gepland