AMSTERDAM - Het is zover! Men is begonnen met de opbouw van Electric Fireworks. De komende dagen verandert het Museumplein in dé plek om samen het nieuwe jaar in te luiden. Op het Museumplein in Amsterdam wordt dit jaar voor het eerst Oud & Nieuw gevierd met een spectaculaire licht-, geluid- en eco-vuurwerkshow én de grootste aftelklok ter wereld! Gratis toegankelijk.


11 palen van 26 meter hoog, duizenden lampen en een klok van 12 meter hoog en 40 meter breed: dat is het decor van Oud & Nieuw op het Museumplein. Met het Rijksmuseum als achtergrond en als kers op de taart eco-vuurwerk wordt het een onvergetelijke show.

Iedereen is vanaf 23:00 uur welkom voor de pre-party met DJ Alamaison & MC Warner. Vanaf 23:50 uur tellen we met elkaar en de grootste aftelklok ter wereld, af naar het nieuwe jaar. Tijdens het aftellen krijgt de bezoeker alvast een klein voorproefje van de show die om 00.00 uur losbarst. Want dan start ELECTRIC FIREWORKS! Een licht- geluid en eco-vuurwerkshow die voor het eerst vertoond wordt in Amsterdam en waarmee het nieuwe jaar op spectaculaire wijze wordt ingeluid.

Iedereen is welkom!