AMSTERDAM - NJOY viert 20-jarig bestaan met legendarisch feest op zondag 7 april.

Op zondag 7 april viert NJOY een mijlpaal in haar geschiedenis: het 20-jarig bestaan! Sinds 2004 is NJOY synoniem geworden met kwaliteit, innovatie en passie voor mixologie. Onder leiding van eigenaar Dennis Wouterse en barmanager Lilliyin Enderlé heeft NJOY een reputatie opgebouwd als dé bestemming voor liefhebbers van hoogwaardige cocktails en een onvergetelijke uitgaanservaring.

Kwaliteit. Je herkent het wanneer je het ziet, ruikt, proeft

Bij NJOY draait alles om kwaliteit. Of het nu gaat om de perfecte mix van smaken in onze cocktails of de verfijnde aroma's die je zintuigen strelen, we streven ernaar om onze gasten een ongeëvenaarde ervaring te bieden. We zijn gepassioneerd over mixologie en nodigen je uit om de passie te proeven die we in elk van onze drankjes stoppen.

De nacht is een tijd voor cocktails, gelach en goede vrienden

Als de 'oudste' cocktailbar in de stad gaan we al een lange weg terug! Sinds 2004 hebben we vele uren besteed aan het shaken en testen van onze eigen cocktailrecepten en revolutionaire twists op de grote klassiekers. Maar ouder worden betekent niet uit de mode raken! Onze bartenders behoren tot de top van Amsterdam en leveren elke avond de lekkerste en meest bijzondere cocktails voor jou. Ze zijn de kunstenaars en alleen jij kunt ze in vuur en vlam zetten!

Vier het 20-jarig bestaan van NJOY met ons mee!

NJOY nodigt vrienden, familie en vaste gasten uit om samen het 20-jarig bestaan te vieren op zondag 7 april vanaf 18:00 uur. Het wordt een avond vol feestelijke vibes met DJ's, legendarische cocktails waar iedereen al jaren voor komt en de onmiskenbare sfeer waar iedereen warm van wordt. Mis deze speciale gelegenheid niet om samen met ons deze mijlpaal te vieren!

Contact

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met: Lilliyin Enderlé | NJOY Korte Leidsedwarsstraat 93 1017 PX Amsterdam info@njoycocktails.com https://www.njoycocktails.com