HOOFDDORP – Lokale Helden & Co ontwikkelde een concept dat lokale food-ondernemers aan bedrijven koppelt. Iedereen met een passie voor horeca kan als ondernemer binnen de bedrijfscatering aan de slag gaan met ondersteuning vanuit Lokale Helden & Co. Het verbinden gebeurt door een online cateringmatcher, waar opdrachtgevers binnen drie minuten hun persoonlijke lunchprofiel creëren en gekoppeld worden aan de Lokale Held die het best bij hun bedrijf past.

Bedrijfscatering wordt bedrijfshoreca

Lokale Helden & Co geeft (startende) ondernemers de kans het te gaan maken in de catering. En bedrijven kunnen heel bewust kiezen voor een lunchvoorziening die perfect bij ze past. Zo creëren zij een dynamische omgeving voor bedrijven waar ieder lunchconcept uniek is. Of een ondernemer nu al een eigen concept heeft of graag ondernemer wilt worden. “Het doel is passie terug te brengen in de bedrijfscatering, en het te veranderen in bedrijfshoreca,” verklaren Peter van Ee en Alwin Christianen, oprichters van Lokale Helden & Co.

Een lunch naar wens tegen voorspelbare kosten

Moet de lunch fair trade zijn of toch liever lokaal? Staat gezonde voeding voorop of een gezellige sfeer? Zulke vragen komen kijken bij een keuze voor een bedrijfscateraar. Hiervoor is de cateringmatcher bedoeld: om in drie minuten en drie stappen een persoonlijk lunchprofiel te creëren. Het is bijna net als daten. Op basis van de input wordt een profiel gemaakt, maken wij een match en is helder wat de kosten gaan zijn. Ontdek de Cateringmatcher.

Lokale Helden & Co

Lokale Helden & Co is een initiatief dat medio dit jaar gestart is met het concept en deze zienswijze op de bedrijfscatering. Lokale Helden & Co ziet de markt steeds veeleisender worden en voorziet hierin met ondernemerschap om aan de eisen te kunnen voldoen. Zo wil Lokale Helden & Co de ‘koek’ eerlijker gaan verdelen en bedrijfscatering omtoveren tot bedrijfshoreca. Met een uniek platform verbindt Lokale Helden & Co bedrijven en food-ondernemers met elkaar. Maar de echte toegevoegde waarde begint voor Lokale Helden & Co pas na de match. Alle processen zijn geautomatiseerd: van de kassa tot en met de opleidingen. Naast het faciliteren van bedrijven en food-ondernemers hecht Lokale Helden & Co veel waarde aan een vitale, maatschappelijk verantwoorde lunch.